Hvalpe 2009

Forside
Labrador
Om Lost Lake
Vores hunde
Hvalpe 2007

Hvalpe 2009

Uge 1
Uge 2
Uge 3
Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 8
I nye hjem
Hvalpenes stamtavle

Hvalpe 2011 
Træning

Her ligger Frida med de nyfødte, den sidste er våd endnu

Hele kuldet,

De vejede alle på nær en mellem 440 og 486 g og så var der en lille tæve på 370 g. Hun klarer sig dog fint og har efter fire dage rundet 500g.

Alle er sunde, vokser godt og der er ro i hvalpekassen.


18.6 kom alle til dyrlægen og blev vaccineret og fik et sundhedstest. Alle var fine og dyrlægen kunne konstatere, at alle drengene nok skulle blive til rigtige hanhunde. Betty fik sin ormekur og sundhedspapirer, så hun kan komme til Sverige på mandag. Benjamin og Bertram blev hentet af deres nye familier.

Desværre ringede en køber og fortalte, at hun havde fortrudt. Ikke på grund af hvalpen, men fordi hun syntes, far Acer var for stille. Acer holdt sig nemlig meget lydigt hos Charlotte inde i stuen i regnvejret. Situationen havde nok været en anden, hvis vejret havde været bedre, og alle kunne boltre sig i haven. Så vi håber at finde et andet godt hjem til Butler. Butler er kuldets største og vejede hos dyrlægen 8 kilo på 8 ugers dagen.

Butler er nu 11 uger, og en stor og dejlig dreng. Butler går efterhånden rigtig pænt i snor, og følger fint med uden snor. Han kommer glad, når vi kalder på ham. Butler skal nu med på sommerferie på Fynshoved, sammen med sin mor og storesøster. Vi glæder os alle meget til at glide afsted i Jaguaren, ud til masser af oplevelser i det danske sommerland. Måske møder vi en familie, som falder for ham, så han kan rejse hjemmefra.

20. juli ringede familien Kristensen fra Birkerød, og dagen efter var de på besøg. Butler charmerede dem på sin stilfærdige måde, og den 23. juli, 3 måneder gammel og 14 kilo tung flyttede Buddy Butler hjemmefra.


Dawn blev parret med Searover Kits Duke den 19. februar 2009, og fik ni hvalpe 23. april 2009. Fire sorte hanner, en gul han, to sorte tæver og to gule tæver.

Alle hvalpene fra kuldet forår 2009 fik sig et godt hjem, og vi håber, at I har rigtig meget glæde af dem.