Hvalpe 2011 - 3-6 mdr

Forside
Om os
Om Lost Lake
Vores hunde
Hvalpe 2007

Hvalpe 2009
Hvalpe 2011
Uge 1
Uge 2
Uge 3
Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 8
Uge 9
3-6 måneder
Hvalpenes stamtavle

Træning

Sandi
Sandi er flyttet til Brønderslev. Der er godt en måned mellem de to billeder. Billedet til højre er fra 28. august. Vi har siden modtaget mange dejlige billeder af Sandi fra Jørgen og hører om hans dejlige ture på stranden.

Simba og Cathrine
Simba er flyttet til Gentofte og er blevet gode venner med Cathrine.


Smilla
Smilla flyttede ind hos Poul og Lis. Her i november 2011 er hun ved at lære at apportere en and. I dag er Smilla Pouls trofaste apportør, men i starten syntes Smilla det var meget overvældende at være med på jagt.
Herunder er Smilla på jagt november 2013
Smilla på jagt

Vikke på sommerferie
August 2011 - Vikke er med på sommerferie. Og jo hun ligger i sengen og hygger med Søren. Det gør hun stadig, selvom hun en overgang var henvist til hundekurven.
Vikke i hundekurven
Vikke i hundesengen november 2011.

Vikke på jagt januar 2015
Her er Vikke med på jagt på Sophienlund Gods en solrig januardag 2015.
Her er billeder fra 3-6 måneder

SandiLucca
17. juli - Lucca har fundet sig til rette i sit nye hjem. Siden er Lucca flyttet med familien til Hillerød. Der mødes vi af og til i den dejlige hundeskov Stenholt Vang.

Molly
Her er Molly sammen med søde Marianne på vej til Faxe Ladeplads. Desværre levede Molly ikke op til Henriks forventninger, så maj 2012 flyttede Molly ind hos Ralf og Lise. Her trives hun som Ralfs jagthund og bliver forkælet af Lise.Thilde
Juli 2011- Thilde, som vi troede var den artige pige, har vist sig at levere masser af udfordringer til Kirsten og Benno i Helsingør. Heldigvis giver Kirsten ikke bare op og hygger sig med Thilde til træning i DCH.
Thilde og bold Thilde med glimt i øjet og en dejlig stor bold.
Thomas
10. juli - Thomas er faldet i søvn i sin nye seng. Og herunder en uge senere.
Thomas 17 juli
Vikke på jagt
Her er Vikke med på jagt for første gang november 2013. Her fik hun lov at bære en varm fasan, men så ellers bare på.
Næste jagt blev det til fire fasaner, som alle var døde, og først tredje gang stod den på anskudt fasan. I dag er Vikke ikke i tvivl om, hvad hun skal, når hun er med på jagt.