Hvalpe 2011 - uge 4

Forside
Om os
Om Lost Lake
Vores hunde
Hvalpe 2007

Hvalpe 2009
Hvalpe 2011
Uge 1
Uge 2
Uge 3
Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 8
Uge 9
3-6 måneder
Hvalpenes stamtavle

Træning

Søren i hvalpeland
1. juni - Så er der gang i socialiseringen. Storesøster Luna hilser på en af de små, og Søren begraver næsen i hvalpeduft.
Frida slikker skålen ren3. juni - Mor slikker fadet rent
Bøgegren4. juni - Hvalpene har fået en bøgegren i kassen, men maden er mere spændende.
Mad igen
7. juni
Der spises igen. Her uden poter i fadet. Det er den gule han i midten.

Hvalpene er begyndt at lege sammen, og undersøger deres omgivelser og de besøgende i hvalpekassen. Kommer man ved fodringstid, kan man være sikker på at blive klistret godt ind i hvalpemad fra de nysgerrige snuder. De har oplevet deres første tordenvejr, og endnu værre støvsugerheksen har gjort hovedrent i hvalpekassen.

Her er billeder fra den fjerde uge
Hills mos

3. juni - Vi har lært at spise pænt.

Og så sover vi.
En lur
En pote i øjet

5. juni - Frida-mor har også fået hvalpemad i pelsen, og en pote i øjet.

Verden udenfor
6.  juni - Der begynder at være interesse for verden udenfor hvalpekassen.6

7. juni
Sundhedsplejersken med vægten kom en dag for sent, så vægttallene er fra den 8.6, otte dage siden sidst. Den gule han er meget glad for mad, og fører nu feltet med en vægt på 3000g. Han har i gennemsnit taget 147 g på om dagen. Han er en dejlig rolig hvalp, som tager tilværelsen med ophøjet ro. De sorte tæver har nu fået et klip i pelsen, så vi kan se forskel på dem. De får nu betegnelsen V, M, H efter klippets placering i venstre side midt på og til højre. V vejer 2900g, H 2880g og M 2800g. Den lille tæve vejer 2350g og undgik at få klippet en tot af pelsen. Den gule tæve Indica vejer 2960g og de to sorte hanner hhv. 2700 og 2900g. Den mindste af de sorte hanner har en lille hvid stribe på brystet.
 
I mandags fik vi også killinger. Tre styk. Desværre var den ene et lille skravl, så den klarede ikke det første døgn. De to andre passes nu omhyggeligt af mor Bianca under et Alfa Romeo sæde på garageloftet. Måske skal de hedde Alfa og Romeo.